Het geheim achter de BIOEFFECT 30 DAGEN KUUR

Het geheim achter de BIOEFFECT 30 DAGEN KUUR

Sinds de lancering van de prijswinnende BIOEFFECT 30 DAGEN KUUR, is de bewezen werkzaamheid van de kuur geprezen door klanten, beauty editors en bloggers over de hele wereld. De kuur is al vele malen genoemd in toonaangevende media zoals VOGUE, ELLE, COSMOPOLITAN en MARIE CLAIRE, om er maar een paar te noemen...

 

Recent is de BIOEFFECT 30 DAGEN KUUR verkozen tot BESTE BEAUTY PRODUCT van het jaar 2017 door MARIE CLAIRE.

 

Ook Kaiser Karl Lagerfeld is een trouwe gebruiker van de BIOEFFECT 30 DAGEN KUUR.

Maar wat doet de 30 DAGEN KUUR nu eigenlijk voor de huid?

De BIOEFFECT 30 DAGEN KUUR is een intensieve anti-ageing boost die uw verwachtingen van huidverzorging voorgoed zal veranderen. Het is BIOEFFECT’s krachtigste product. Door de huid te voeden met drie cellulaire activatoren die in hoge concentraties aanwezig zijn in een jongere huid, geeft de kuur zichtbare en dramatische resultaten door het vernieuwen van de huid waardoor deze steviger, stralender en jonger is dan ooit.

De ontwikkeling van de BIOEFFECT 30 DAGEN KUUR is gebaseerd op een reeks van wetenschappelijke onderzoeken naar de effectiviteit van een aantal huideigen cellulaire activatoren. De drie cellulaire activatoren gekozen voor de BIOEFFECT 30 DAGEN KUUR werken in synergie op zowel de opperhuid als onderhuid.

De drie verschillende cellulaire activatoren die in de BIOEFFECT 30 DAGEN KUUR gebruikt worden, werken als signaleringsmoleculen die berichten doorsturen naar de huidcellen, door middel van herkenning en door zich te binden aan de receptoren die zich op het celoppervlak bevinden. Als een sleutel in een slot passen zij bij hun respectievelijke receptoren en zorgen voor een optimale signaleringsactiviteit van de cel. Via een complex moleculair proces wordt het bericht tot in de cel doorgestuurd, waar dit belangrijke mechanismen in werking stelt die zich bezighouden met de vernieuwing en het herstel van de huid, die er daardoor steviger, gelift, gezonder en gladder uitziet.

  • De EGF (epidermale groeifactor) kan gezien worden als de "dirigent" van de celvernieuwing. Deze cellulaire activator zendt een signaal naar de huidcellen om het vernieuwingsproces te versnellen en de collageen- en elastineproductie te verhogen.
  • De KGF (keratinocyten groeifactor) stimuleert de vernieuwing van de keratinocyten, de cellen die het meeste in de opperhuid voorkomen. Onderzoek naar geavanceerde modellen van menselijke huid toonden aan dat deze van grote invloed is op de dikte van de huid.
  • De interleukine 1a (IL-1a) verbetert de elasticiteit van de huid aanzienlijk en zorgt dat deze haar beschermende functie behoudt, zodat onwenselijke stoffen niet kunnen binnendringen en de huid van binnenuit gehydrateerd blijft, met name bij het ouder worden.

Hoe te gebruiken?

Breng gedurende 30 dagen 3 tot 4 druppels in de ochtend en avond aan op de gereinigde huid van het gezicht en de hals. Geef het serum ‘s ochtends een aantal minuten de tijd om in te trekken voordat u andere producten aanbrengt. Geen enkel ander product is nodig nadat u het serum aanbrengt in de avond.

PRO-tip: Hoewel u het product verdeeld over de gehele oppervlakte van uw gezicht en hals, raden we aan om de druppels onder beide ogen, op de kin en op het voorhoofd aan te brengen. Hierdoor bent u verzekerd van een goede verdeling.

Combineren: Gebruik het BIOEFFECT EGF SERUM om tussen de kuren door om de huid te stevig, vol en stralend te houden. Het EGF SERUM bevat de huideigen cellulaire activator EGF, dat met 2 tot 4 druppels in de avond het perfecte dagelijkse anti-ageing product is.

De BIOEFFECT VULKANISCHE EXFOLIANT helpt u bij het verminderen van droge en dode huidcellen en het verbeteren van de opname van alle EGF producten. Gebruik de VULKANISCHE EXFOLIANT 1 tot 3 keer in de week na het reinigen van de huid en voor het aanbrengen van de BIOEFFECT producten.Schrijf een reactie