Momenteel zijn er verlengde levertijden van 1-2 weken

De ultieme EGF Glow voor jouw

Wij introduceren: EGF voor gezicht en lichaam, de Age-Defying Skin Nourishing Set.

Iedereen die bekend is met BIOEFFECT en onze producten, weet dat onze liefde voor huid- en lichaamsverzorgingsproducten geen grenzen kent. Veel van onze die-hard fans hebben de strengste huidverzorgingsregimes die van alles kunnen omvatten, nachtelijks baden of douchen, lichaamsreiniging en scrubben, hydrateren en masseren met crèmes of serums. Sommigen noemen het overdreven, maar wij noemen het een ritueel dat nodig is om je dag goed te beginnen of te beëindigen, of om een ​​seizoenswisseling op gang te brengen, waarbij je huid perfect wordt voorbereid op veranderingen in het weer en je levensstijl.

 

Begin jouw  zomerse huidritueel met dit ultieme EGF-duo voor gezicht en lichaam, nu voor maar 225 € (besparing van 55 €) Het recyclebare BIOEFFECT-tasje bevat twee full size EGF signature-producten- het bekroonde bestverkopende EGF Serum en het EGF Body Serum. Samen verpakt in een fris groen make-uptasje, gemaakt van gerecycled RPET-plastic en volledig recyclebaar. De tas is licht van gewicht, met twee ruime compartimenten voor al je huidverzorgings- en beautyproducten die je nodig hebt, onderweg, in de sportschool of op reis.

Dit revitaliserende, age-defying serumduo biedt langdurige hydratatie voor een zichtbaar gladdere, vollere en steviger ogende huid met uitsluitend pure en veilige ingrediënten. Hieronder wat meer informatie over deze wonderdoeners.

  • EGF Serum

    Het EGF-serum is een revolutionair anti-aging serum dat fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk vermindert, de teint verjongt en het vochtgehalte van de huid verhoogt. Het bevat slechts 7 pure en veilige ingrediënten; geen parfum, olie, alcohol, additieven of conserveermiddelen, en toch zo krachtig dat je slechts 2-4 druppels nodig hebt om blijvende, zichtbare resultaten te zien.

  • EGF Body Serum

    Met een formule geïnspireerd op het bekroonde EGF Serum, bidet EGF Body Serum langdurige hydratatie voor een zichtbaar gladdere, vollere en steviger ogende huid met slechts 8 pure en veilige ingrediënten. Met zijn puur, zacht, door lava gefilterd IJslands water doordrenkt met gerst-EGF, hyaluronzuur, gerstezaadextract en glycerine die de huid revitaliseren, laat het EGF-Body Serum de huid zijdezacht aanvoelen. De olievrije, niet-vette, niet-plakkerige formule is speciaal ontworpen voor de huid op ons lichaam die dikker is dan de gezichtshuid – het is gemakkelijk uit te smeren, absorbeert snel en minimaliseert eventuele productresten om je kleding te beschermen

    Dit revitaliserende, age-defying serumduo biedt langdurige hydratatie voor een zichtbaar gladdere, vollere en steviger ogende huid met uitsluitend pure en veilige ingrediënten.

 

 

We hebben hoge eisen en verwachtingen als het gaat om eindresultaten en de algemene ervaring met onze producten - we willen krachtige en bewezen resultaten met een textuur die niet vervelend of plakkerig is. Om nu een paar statistieken of belangrijke marketingslogans te roepen zou niet de oplossing moeten zijn om je ervan te overtuigen hoe goed en werkzaam deze twee producten zijn. We weten dat jij op producten en een routine vertrouwt als hulpmiddel om te ontspannen, en dat klanten extreem kieskeurig kunnen zijn als het gaat om textuur, geur en afwerking van deze formules - daarom zijn al onze producten geur-, siliconen- , olie-, alcohol- en parabenenvrij. We willen dat jij en je huid zich gekalmeerd en gevoed voelen voordat je de dag begint of naar bed gaat. Daarom geloven wij dat als je het EGF Serum en het EGF Body Serum eenmaal hebt uitgeprobeerd, je niets anders meer zal willen gebruiken. Het is geschikt voor alle huidtypes, een beetje beauty luxe die net een stapje verder gaat.